+31 850 130 444 info@deltapak.nl
management & algemeen

Voor het efficiënt laten draaien van een moderne verpakkingsdrukkerij komt heel wat kijken. Een goed draaiend en compleet productie machinemark is daarbij een eerste eis. Maar technologie veroudert snel en alleen door te blijven investeren kan de efficiëntie van de productie op peil worden gehouden. Soms echter is het ook mogelijk om door middel van een aanpassing achteraf aan een machine een sprong in technologie vooruit te laten maken door er achteraf een aantal verbeteringen aan toe te voegen.

Om te kunnen beoordelen of opdrachten winstgevend uitgevoerd worden, om ze in te plannen, om ze te kunnen nacalculeren is een adequaat werkend Management Informatie Systeem onontbeerlijk. Maar ook verbeteringen op opslag- en logistiek gebied kunnen behoorlijke verbeteringen brengen.

De oplossingen van DeltaPak:

MANAGEMENT INFORMATIE SYSTEEM

Intelligente, reactieve en krachtige management informatie software voor de grafische verpakkings-branche. Geïntegreerd zijn o.a. een krachtig offerte programma, aanmaken van order instructies, voorraadbeheersing, facturatie programma. We hebben al mooie successen geboekt met flexibele verpakkingen, vouwkarton en direct mail, waarbij de processen marges behoorlijk verbeterd zijn.

ROLHEFFER EN -KANTELAAR

In de interne logistiek bij bedrijven kan nog heel veel  verbeterd worden. Denk er eens over na hoeveel keren een product vastgepakt, verplaatst, getild en weer neergezet wordt. En dit is vaak onnodig zwaar mensenwerk, dat veel tijd in beslag neemt. Deltapak komt met een serie rolheffers en -kantelaars, die modulair gebouwd zijn, maar die op maat kunnen worden aangepast.

HULZENSNIJDER

In elk bedrijf dat rollen verwerkt staan ze nog wel: Stokoude en gevaarlijke hulzensnijders, die door iedereen bediend worden. Door aan de hand van de productieplanning te berekenen wat er per dag aan kernen nodig is, kan op efficiënte en veilige manier gesneden is wat nodig is. Tijdens het snijden kan de operator weglopen, totdat de huls is opgesneden. Op dat moment kan deze snel vervangen worden.

SLEEVE OPSLAGSYSTEEM

Naar mate de leeftijd van een bedrijf vordert, gaan er steeds meer gereed -schappen rondzwerven, zonder dat ze een vaste en herkenbare plaats hebben. Een op maat gemaakt magazijn met beweegbare posities  biedt uitkomst: De sleeves worden bij elkaar opgeslagen en kunnen eenvoudig worden opgeroepen. Bedenk eens  hoeveel zoektijd en ergernis hiermee bespaard kan worden.

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.