+31 850 130 444 info@deltapak.nl

SisTrade – Software Consulting, S.A. is een bedrijf voor informatiesystemen met knowhow op het gebied van softwareontwikkeling en advisering voor verschillende industriële bedrijven.

MIS (Management Information System) | ERP (Enterprise Resource Planning) Sistrade®  is een oplossing voor bedrijfsbeheer die is ontwikkeld door SISTRADE. Het is een technologische oplossing die middelgrote en grote bedrijven de basis biedt voor  beheer, calculatie, inkoop, voorraad, productiebeheer, accounting en andere functies.

Sistrade® is een op internet gebaseerde oplossing die gericht is op business-to-business bedrijven om hun markt te verbeteren en uit te breiden en elektronische handel tussen bedrijven te bevorderen. Door middel van functies die zorgen voor de naleving van de digitale economie via de connectie met markten, is het gericht op de verovering van nieuwe markten.  De toepassingsinterface is volledig web gebaseerd, en is beschikbaar via alle internetbrowsers die overal ter wereld toegang biedt.

sistrade in de in de VERPAKKINGS- EN ETIKETTENINDUSTRIE

grafisch procesbeheer, snelle calculatie, technische data, interne workflow, magazijn en voorraadbeheer, kwaliteitscontrole, beheer van cilinders en clichés, management snijden en graveren, planning van materiaalbehoeften, economische analyse van schattingen, stans beheer, inkten, stempelen en zeefdrukbeheer, definitie van verpakkingen en pallets, opspoorbaarheid van materialen, en veel meer…

Industrieën

Verpakkingsindustrie
Voor verpakkingsgebied, kartonnen dozen, golfkarton en andere veel voorkomende klussen in deze sector. Het kan alle tools bieden voor het beheer van bedrijven die verpakkingen produceren.

Flexibel verpakkingsindustrie
Biedt een verticale oplossing voor drukkerijen die actief zijn op het gebied van flexibele verpakkingen, waaronder flexografie en rotogravure.

Etiketten druk industrie
Een verticale oplossing voor de etikettenindustrie. Deze verticale oplossing voldoet aan de behoeften van de grafische industrie die actief is op het gebied van etiketten, krimpmouwen, afdrukken van kaartjes.ng.

Andere:

Kunstof extrusie -industrie
Veliligheidsdrukindustrie
Offset en krantendruk
Geweven etikettenindustrie
Formulieren en enveloppen
Klein & groot digitaal printen

Contact

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.