+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Lemorau, opgericht in 1987, is een groeiend en innovatief bedrijf dat afwerkmachines produceert voor de wereldwijde labelindustrie. Lemorau is gevestigd in Porto, Portugal en heeft een goede reputatie op de Portugese markt en heeft in de laatste jaren internationaal gegroeid. Ze exporteren nu naar meer dan 45 landen over de hele wereld.

Kernensnijders

Lemorau kernensnijders zijn ontworpen om praktisch, duurzaam en vooral betrouwbaar te zijn. De machines worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaan strenge kwaliteitscontroletests tijdens meerdere productiefasen en na voltooiing.

CT 1500

Lemorau CT 1500 is een handmatige kernensnijder, die compact, efficiënt en kostenbesparend is. Met deze machine kunnen nauwkeurige en nette kwaliteitssneden worden gemaakt. Overschakeling naar andere kerndiameters en wanddiktes eenvoudig mogelijk. Eenvoudig te bedienen – nadat de moederkern op de doorn is geschoven, stelt de operator de eindstop in, die de breedte van de kernen bepaalt. De operator drukt vervolgens op de startknop, laat het mes zakken met behulp van de hendel en snijdt de kern.

CTA 1500

Lemorau CTA 1500 is een automatische kernsnijder die de kernen in een gewenste maat over de totale lengte en in een geselecteerde hoeveelheid snijdt. Om de exacte specificaties te kunnen snijden is de machine gebouwd van heavy-duty componenten om er jarenlang probleemloos gebruik van te kunnen maken. De ordergegevens kunnen eenvoudig worden ingevoerd op het display van de machine, die vervolgens het ingestelde programma automatisch uitvoert en de kernen snel en nauwkeurig op maat snijdt.

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.