+31 850 130 444 info@deltapak.nl

SysTec is een Zwitser merk onder het bedrijf Societa Tartuca Industriale en is gespecialiseerd in ontwikkeling en industriële automatisering voor de flexografische industrie. Het is een van de top spelers van flexo drukplaatmontage systemen. Daarnaast zijn er ook andere efficiënte producten ontwikkeld zoals Opslagsystemen voor Sleeves en Laser Reinigers voor Rasterwalsen.

T.H.E. Mounter

T.H.E. staat voor Total Human Exclusion. De nieuwe volautomatische drukplaatmontage machine De operationele workflow van de Systec-machine is zo eenvoudig en uiterst nauwkeurig. De enige handeling die van de gebruiker geëist wordt is dat de stapel platen op de lader geplaatst wordt … en dat is alles!

Star HD en i-Table

STAR-HD

Semi-automatische machine ontworpen om te monteren met behulp van microdots

Opslag voor sleeves

Dit is vaak een ondergewaardeerde kwestie. Onjuiste opslag van sleeves kan de afdrukkwaliteit beïnvloeden. Verkeerde horizontale opslag van sleeves kan permanente schade aan de sleeve veroorzaken – een duur risico! De sleeve opslagsystemen van SysTec slaan de sleeve op de juiste manier op – in een verticale positie. De sleeve blijft Hierdoor volledig concentrisch en de perfecte afdrukkwaliteit blijft behouden.

Sleeves Storage System is een modulair concept: het kan worden aangepast aan het aantal sleeves dat moet worden beheerd. De grootte van het rek komt overeen met het formaat van de sleeves. Daardoor  zijn ze gemakkelijk toegankelijk. Bovendien werkt het Sleeves Storage System perfect in combinatie met de Systec plate mounters. Systec staat borg voor een rationele workflow voor sleeves.

Rasterwals Laserreiniging 

Cleaning Light Beam: Offline rasterwals laserreiniger voor rasterwalsen en sleeves. De kracht van de laserstraal verwijdert alle soorten vervuiling, zoals inkten en coatings.

  • De meest duurzame methode voor diepe reiniging

  • Geen water, chemicaliën of granulaten vereist

  • Geschikt voor rasterwalsen, rollen en ook diepdrukmetalen rollen

  • Herstelt het cel volume van rasterwals/sleeves

     

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.