+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Fabriek

Grafiche Tamburini (GT) is al meer dan 40 jaar toonaangevend in flexodruk. Het is een innovatief bedrijf  in de flexografische drukwerkmarkt, maar met respect voor de traditie – klanten zijn  de basis waarop het bedrijf is gebouwd: hun behoeften komen op de eerste plaats. De ongeëvenaarde productportfolio van GT is de reden waarom we ervoor kiezen om met dit bedrijf samen te werken, zodat we klanten op maat gemaakte oplossingen voor hun flexografische behoeften kunnen aanbieden.

GT investeert veel in zijn technologie en hun bedrijfsbeleid is om een ​​wereldwijde 360 graden service te bieden op van consulting en grafische elementen, tot platen, glasvezel en epoxyharsen sleeves, doorlopende sleeves, platen op sleeves, adapters, dragers, aluminium sleeves en aluminium of stalen rollen. Op aanvraag kunnen cilinders op maat worden. Om aan al deze processen te voldoen, heeft het bedrijf drie productievestigingen in Italië.

Niet alleen is dit bedrijf een leider op zijn gebied, maar het is ook een bedrijf dat altijd bijzonder gevoelig is voor milieukwesties. Alle dampen van oplosmiddelen die bij de productie worden gebruikt, worden gereinigd door een naverbrandingsinstallatie. Op deze manier verlaagt GT schadelijke stoffen veel meer dan voorgeschreven door de lokale en internationale wetgeving, terwijl ze tegelijkertijd een hoogwaardig product maken.

Sleeves & adapters

Flexolid sleeves en -adapters gemaakt in samenwerking met Grafiche Tamburini zijn van de nieuwste en beste technologie die wordt aangeboden in de huidige markt. GT biedt een complete wereldwijde service en biedt de klant consulten, grafische uitwerkingen, full HD druksets in 4000 dpi en sleeves van verschillende afmetingen.

GT produceert een breed assortiment sleeves – van eenvoudige, gebruiksvriendelijke sleeves tot de meest complexe antistatische sleeves van de nieuwste generatie. De meest geavanceerde sleeves zijn gemaakt met Dupont of Flint fotopolymeer om naadloze en eindeloze oplagen te creëren. De aangeboden afdrukresoluties zijn daarom onvergelijkbaar met die gemaakt met andere materialen.

GT produceert ook naadloze sleeves, in aluminium of stalen (zelfs verchroomde staal) cilinders en, op aanvraag, sleeves met certificaat en radiografische profielen. Het gecombineerde gebruik van Flexolid sleeves en adapters betekent dat de print runs geoptimaliseerd zijn om op het hoogste kwaliteitsniveau te produceren.

Ga voor meer informatie over het aanbod van sleeves en adapters naar de website: www.flexolid.eu

Of stuur ons een aanvraag:

Ik ben geïnteresseerd in:

Aantal Ø2 luchtkanalen

Kies type:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.