+31 850 130 444 info@deltapak.nl
Deltapak Bonato logo

Over Bonato

Elettromeccanica Bonato is gevestigd in Vicenza, Italië, houdt zich sinds 1978 bezig met het elimineren of op zijn minst verminderen van de problemen die worden veroorzaakt door statische elektriciteit. Het bedrijf is in staat om alle vereisten te analyseren en om te zetten in voor elke toepassing op maat gemaakte oplossingen. Hierdoor kan een bedrijf zowel de productiviteit als de veiligheid van zijn werknemers verhogen. Het team van deskundige ingenieurs is gericht op een voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten en om klanten snelle en efficiënte technische ondersteuning te bieden.

Bonato werkt samen met landen over de hele wereld en het doel is om oplossingen van hoge kwaliteit te bieden, die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en die tegen betaalbare prijzen voldoen aan de gestelde eisen van de markt.

Bonato anti-static bar ABSL-RC
Deltapak Bonato antistatic brushes

Anti Static Brushes

Deltapak Bonato antistatic bar 1

Anti Static Discharge

Deltapak Bonato static generator

Static Generator

Ioniserende ventilator IF-AC

De ioniserende blazer IF-AC is ontwikkeld om op grotere afstand effectief te zijn en om antistatische ladingen aanzienlijk te verlagen. De unit is opgebouwd uit axiale ventilatoren (per 250 mm breedte) en 2 antistatische staven ABSL-RC, die gevoed worden door een hoogspanningsvoeding, geïntegreerd in het ventilatorhuis.

De geïoniseerde luchtstroom kan worden aangepast en kan tot een afstand van 1,2 meter werken. Hierdoor is deze geschikt voor diverse toepassingen. De blazers zijn verkrijgbaar in afmetingen van 500 mm tot 2000 mm met een steek van 250 mm.

Deltapak Bonato ionizing blower

Staven om op te laden

Elektrostatische laadstaven zijn ontworpen om een ​​materiaal beter te laten hechten aan een oppervlak of twee lagen aan elkaar. Deze oplaadstaven zijn verbonden aan een generator, die door middel van hoge spanning (positieve of negatieve) ionen op de puntige randen van de staaf creëert. Zo wordt het materiaal, dat door de staaf en een referentiemassa passeert, naar de massa zelf geduwd, waardoor een tijdelijke hechting ontstaat. 
De installatie van deze antistatische staven is heel eenvoudig, aangezien de staven een achterzijde hebben, waar nylon schroeven door kunnen worden gestoken, om ze te isoleren van geleidende delen.
Deltapak Bonato electrostatic charging bar

Wat kunnen we voor je doen?

Brochure

Vraag hier geheel vrijblijvend de uitvoerige brochure aan voor verdere informatie

Adviesgesprek

Vraag hier om gratis en vrijblijvend advies voor  jouw specifieke probleem

Offerte

Omschrijf hier jouw specifieke probleem en vraag meteen een vrijblijvende offerte

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.