+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Established in 1939, A.T.E. has evolved into a multifaceted engineering group offering world-class products and solutions spanning several segments. Its static charging and discharging solutions are made in partnership with Valence Electrons Private Limited.

Based  in Bengaluru, India, Valence Electrons is a part of the A.T.E. group and provides solutions for the control of static electricity in industrial, laboratory and electrostatic discharge applications.

These solutions are designed to improve safety, productivity, and quality in the packaging industry.

Statische eliminatie

Ontladingsstaven zijn voordelige oplossingen om elektrostatische lading van bewegende oppervlakken te elimineren of neutraliseren en elektrische schokken te voorkomen

Ventilator als statische ontlader

Een ioniserende blazer die gebruikt wordt om ioniserende lucht te blazen op een 2D / 3D-object waarop de statische elektriciteit wordt geneutraliseerd.

Pasieve ontladingsborstel

De ontladingsborstels zijn gemaakt van filamenten die erg zacht en duurzaam zijn. Zelfs als de borstelvezels in contact komen met de baan, veroorzaken zij geen krassen.

Oplaadstaven

Compact, stevig en efficiënt. Elektrostatische opladingen zijn ontworpen om te worden gebruikt met de ±20 kV, ± 40kV, ± 60kV PC serie hoogspanningsgenerator.

Lineaire oplaadstaven

Lineaire statische oplaadstaven worden gebruikt in stapel-, vasthoudtoepassingen. Precisie-laadsystemen zijn een eenvoudige oplossing voor meerdere toepassingen.

Punt opladers 

Lineaire elektroden die ontworpen zijn voor het opladen van statische punten en zijn geschikt voor verschillende toepassingen – gelokaliseerd opladen, randvergrendeling en in-mould labels.

Anti-statische touchpads

Ze kunnen op strategische locaties worden geplaatst, zoals muren, scheidingswanden, en machines. Als deze wordt aangeraakt, worden ongemakkelijke schokken voor werknemers geëlimineerd, wuw apparatuur is beschermd en gevaarlijke vonken worden voorkomen.

Real time monitoring systeem

De elektrostatische sensor wordt vastgezet op de locatie waar het laadniveau op een bewegend doel moet worden bewaakt. Elke sensor is verbonden met de station controller, die op zijn beurt is verbonden met een gemeenschappelijk aanraakpaneel.

Staticsh lading meter

Een zeer gevoelige meter. De resolutie is 1 volt bij de standaard meetafstand van 5 cm. De meter is ontworpen om de grootte en polariteit van de oppervlaktespanning effectief te meten.

Contactloze web reiniger

Doordat de statische lading wordt geëlimineerd is de baan die het baanreinigingssysteem binnengaat vrij is van statische ladingen; daardoor kan het web gemakkelijk stofdeeltjes loslaten.

Web reiniger

Een contactreinigingsrol die bestaat uit een basisrol met verwisselbare zelfklevende vellen. Statische ontladingsapparatuur, geplaatst voor en na de baanreiniger zorgen ervoor dat deze zonder statische lading een machine binnenkomt of verlaat.

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.