+31 (0)85 2736442 info@deltapak.nl

Opbergsystemen voor sleeves

dec 2, 2016

Kwalitatief vakmanschap, tegen een gunstige prijs, belangrijke eigenschappen wanneer je op zoek bent naar een degelijk opbergsysteem voor sleeves.

Het basis systeem biedt ruimte voor 200 sleeves. Onze systemen zijn echter zo opgebouwd, dat ze in de toekomst uitgebreid kunnen worden, tot een opbergsysteem voor 400, 600, 800, 1000 of 5000 sleeves, mocht dit nodig zijn.

Het systeem bestaat uit een aantal rekken waarin de sleeves verticaal opgeborgen kunnen worden. In totaal kunnen er 40 sleeves met verschillende afmetingen per rek opgeborgen worden.

Via een geleide rails zijn de diverse sleeves altijd toegankelijk en kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden, waardoor andere opgeborgen sleeves niet beschadigd kunnen worden.

Het opbergsysteem is aan te passen naar gelang de wens van de klant. Mocht er behoefte zijn aan een systeem dat bestaat uit 2 verdiepingen dan is dat geen probleem. Om werknemers te ontzien is het zelfs mogelijk om een lift aan het systeem toe te voegen waardoor er geen gebruik meer hoeft te worden gemaakt van een trap om de sleeves te verplaatsen.

Maak u wensen bekend dan kunnen wij een op maat gemaakt systeem aanbieden.

Share This
%d bloggers liken dit: