+31 850 130 444 info@deltapak.nl

FleXolid Platen

sep 20, 2018

Water uitwasbare flexo drukplaten

Deltapak is er trots op om de FleXolid water uitwasbare drukplaten in haar portfolio te hebben opgenomen. Deze fotopolymeer flexo drukplaten, brengen de kwaliteit van afdrukken naar een hoger niveau, verbeteren het verloop van productie runs en verlagen bovendien de productiekosten door:

  • Snellere procestijd

  • Veel kortere droogtijd

  • Betere afdrukkwaliteit 

  • Verbeterd productieproces, zonder oplosmiddelen 

  • Ecologisch ontwikkel proces

Door voor het ontwikkelen van de drukplaat uitsluitend kraanwater en afwasmiddel te gebruiken, voert uw bedrijf automatisch een groener, meer verantwoord milieubeleid. En dat is een argument, waarop u door steeds meer klanten beoordeeld wordt.

Het voordeel van FleXolid platen is dat ze direct, zonder verdere wijzigingen aan instellingen, bruikbaar zijn in uw productieproces: Monteer gewoon een FleXolid drukplaat op uw cilinder of sleeve, terwijl u de huidige rasterwals gebruikt en u ziet meteen een verbetering van de afdrukkwaliteit. Dit komt door het gebruik van Flat Top Dot technologie.

Door een snellere productie tijd en een veel kortere droogtijd verhoogt FleXolid de productiviteit sterk in vergelijking met andere soorten drukplaten. Voor meer informatie over de details ga naar de website: www.fleXolid.eu 

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.