+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Selectra ontwikkelt technologisch geavanceerde elektronisch systemen voor het regelen van drukpersen en het converteren. Selectra is gevestigd in Italië en begon in 1964 als technische ondersteuning voor de belangrijkste Italiaanse fabrikanten en drukpersen.

Of het nu gaat om baanbesturing, viscositeitsregeling, registercontrole of baaninspectie, de eenvoud van de techniek en de nauwkeurigheid en snelheid van de systemen is fenomenaal. Niet voor niets mag Selectra een aantal gerenommeerde machinefabrikanten als OEM leverancier tot hun klanten rekenen.

Viscositeitsregeling

Een constante viscositeit zorgt voor een constante kleur en is daarom van belang. In plaats van steeds handmatig te meten en bij te vullen, kan dit proces geautomatiseerd worden. Dit is niet alleen sneller, maar ook veel gelijkmatiger en meer precies.

Voor inkten, lijmen en lakken.

SELEVISCO 9000-bedieningspanelen en sensoren geven gegevens weer en voeren opdrachten uit door een maateenheid te beheren en kunnen worden toegepast binnen bestaande kaders of kunnen worden geïntegreerd in aangepaste schakelkasten.

In de handmatige modus geeft het systeem de viscositeit weer die wordt gemeten door een enkele sensor en de operator kan het oplosmiddel toevoegen om de viscositeitswaarde te corrigeren.

In de automatische modus voert het systeem een ​​vergelijking uit tussen de geprogrammeerde viscositeitswaarde en de gemeten waarde. Op basis van dit verschil wordt nieuw oplosmiddel toegevoegd om de fout te corrigeren.

Baanbesturing

Een goede baanbesturing zorgt ervoor dat als een rol wordt opgewikkeld, dit zo gebeurt dat er rechte zijkanten ontstaan. De toegepaste PID algoritmes zorgen voor de grootst mogelijke nauwkeurigheid van de correcties, die real-time worden uitgevoerd.

De SELEGUIDE 10K is precies en snel tegen zeer aanvaardbare kosten. De prestaties van Seleguide 10K zijn top. Het systeem controleert en regelt de positie van de rand van het materiaal of een afgedrukte lijn, waardoor een precieze uitlijning van de walsen mogelijk is en verspilling van materiaal wordt voorkomen. Het systeem is gemaakt van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met een LCD-aanraakscherm, dat wordt gebruikt voor het instellen van een positioneringsframe met rollen, dat onderdeel uitmaakt van de baanloop in  drukpersen en verwerkingsmachines.

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.