+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Over

Graymills werd in 1939 opgericht als een pompfabrikant voor koelmiddelen voor machinegereedschappen, en voegde onderdelen toe voor reinigingsapparatuur in 1944. In 1953 begon Graymills met de flexografische industrie om pompen, filters en accessoires te maken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van converters.

Met 8.000 vierkante meter productieruimte in Chicago, Illinois, produceert Graymills producten met ultramoderne apparatuur. Graymills is toegewijd aan het succes van de klanten en kan producten en services aanpassen aan hun behoeften. Ze zijn gespecialiseerd in maatvoeringen en specificaties voor pompen en tanks.

De producten in de flexografische industrie omvatten: flexo/gravure inktpompen-, filter- en inkt conditioneringssystemen voor converters.

Inkt Pompen

Graymills biedt het grootste assortiment van inktpompen – centrifugaal, peristaltisch en dubbel diafragma. Of het nu een brede of smalle baan, enveloppen of golfkarton betreft, u vindt een pomp of een systeem dat aan uw behoeften voldoet. Met pompen beschikbaar van een 3 tot 210 gallon containers – Graymills heeft de juiste lengte, deksel en container.

Centrifugale Inktpompen

Centrifugale inktpompen zijn het werkpaard van de industrie. Ze zijn onderhoudsarm, kunnen veel werk aan, leveren inkt af in een niet-pulserende stroom en zorgen voor circulatie in de tank om het materiaal te mengen. De meeste Graymills centrifugaal inktpompen zijn voorzien van “Tri-Rod” open kolommen, roestvrijstalen staven en as, en Teflon ™ coating voor eenvoudige reiniging. De stroming kan gemakkelijk worden geregeld door het gebruik van kleppen, of in het geval van luchtmotormodellen, door de luchtstroom naar de motor.

Peristaltische Inktpompen

De peristaltische of slangenpompen van Graymills speciaal ontworpen voor flexo- en diepdruk toepassingen. De peristaltische pompen van Graymills kunnen eenvoudig uiteenlopende vloeistoffen, van inkten en coatings tot lijmen, water, oplosmiddel en UV/EB, bevatten. De innovatieve ontwerpeigenschappen komen vooral tot hun recht in de kop van de pomp, wanneer er door korte runs frequent en snel moet worden omgesteld. Door de solide bouw staan ze garant voor betrouwbaarheid, weinig onderhoud en een lange levensduur.

Klik op de knop om een video over het optimale gebruik van deze pompen:

Dubbele diafragmapompen

Deze pompen werken door de beweging van twee flexibele diafragma’s die heen en weer bewegen, en die afwisselend twee kamers vullen en ledigen. De stroming wordt geregeld met de luchtinlaatklep, die vervolgens de pompsnelheid bepaalt. Allerlei toepassingen zijn mogelijk. Diafragmapompen hebben een pulserende stroom en kunnen het best worden gebruikt met een Graymills spanningsonderdrukker/filter. Voor toepassingen waarvoor gecontroleerde stroomsnelheden van een dun straaltje tot 150 liter per minuut nodig is.

Inkt Filters

De filters van Graymills zijn speciaal ontworpen voor flexografische en diepdrukinktsystemen. Ze voorkomen kwaliteitsproblemen en beschadiging van rasterwalsen door een effectieve filtratie van de inkt uit te voeren. Deze inktfilters zijn speciaal ontworpen om typische drukverlies, die als gevolg van verstopping en verminderde inktstroom optreedt in gewone filters, te vermijden.

Magneten

Als een optie is het mogelijk om een ​​magneet aan het filter toe te voegen. Graymills-magneten zijn aardmagneten van roestvrij staal in een gladde behuizing, met 10x de trekkracht van een standaardmagneet. Graymills magneten kunnen metalen deeltjes aantrekken vanuit het filter of de inkttank. Ze zijn gemaakt in een koepelvormig ontwerp met gladde oppervlakken waardoor het reinigen ervan eenvoudig is en er geen resten achterblijven.

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.