+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Pillar Technologies is marktleider in technologie van oppervlaktebehandeling, bekend als de ‘universal’ corona-behandeling en was ook de eerste die in de industrie een aantal innovaties op het gebied van oppervlaktebehandeling introduceerde. Zo was Pillar bijvoorbeeld de eerste die met epoxy behandelde rollen introduceerde.

Pillar Technologies werd opgericht in 1966 en wordt wereldwijd erkend als een vooruitstrevend producent van oppervlaktebehandelingssystemen. OEM’s en eindgebruikers in de industrieën van extrusie, coaten, lamineren en bedrukken van kunststoffolies vertrouwen op de oppervlaktebehandelingsapparatuur van Pillar om langdurige verbetering van de oppervlaktespanning te verkrijgen voor een betere hechting van inkten, coatings of lijmen op plastic film of papier.

smal baan

Snelheid smal baan station voor tag en label, printen, coaten en lamineren.

Dankzij de gepatenteerde technologie van Pillar in smal baan corona-behandeling kunnen printers afdrukken van hoge kwaliteit produceren op verschillende geleidende of niet-geleidende substraten. Het compacte ontwerp van het Velocity-systeem kan eenvoudig worden gemonteerd op de meeste machineconfiguraties.

breed baan

Breedbaan corona oppervlaktebehandelingsapparatuur heeft de toekomst. Pillar’s breed baan corona systemen kunnen met nauwkeurig gebouwde ondersteuningen op vrijwel elke plaats zorgen voor een positief baanoppervlaktespanning effect hebben met een minimale kans op beschadiging van de elektroden..

blaasfolie

De Split Box is een voordelig systeem dat voornamelijk wordt gebruikt in de giet- en blaasfolie-extrusie-industrie. Het ontwerp van het corona systeem maakt de doorvoer van de baan door een operator eenvoudig. Ook het industriële ontwerp van de wegklapbare elektroden draagt hiertoe bij. Met het ontwerp van de roestvrij stalen gesegmenteerde elektroden en de verwijderbare elektrodes van Pillar kunnen gebruikers de behandelingsbreedte of bewerkingsstrook volgens de toepassing eenvoudig wijzigen.

Contact

Ik ben geïnteresseerd in:

Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.