+31 850 130 444 info@deltapak.nl

White paper 100% inspectie workflow

jun 25, 2020

White paper 100% inspection workflow
White paper 100% inspectie workflow

Voor de meeste verpakkingsfabrikanten is 100% inspectie nu een integraal onderdeel van het productieproces. Fabrikanten van inspectie-apparatuur streven er daarom naar om voor hun klanten in de verpakkingsindustrie systemen te ontwikkelen die niet alleen kostenefficiĆ«nt zijn, maar ook gemakkelijk te bedienen en sterk geautomatiseerd. De topprioriteit hierbij is het elimineren van zogenaamde “nepdefecten” met behoud van een maximale gevoeligheid.

Met de nieuwe inspectiesystemen voor snijwikkelaars levert FUTEC apparatuur die exact voldoet aan de bovengenoemde criteria en tegelijkertijd een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Industry 4.0 is al enkele jaren het modewoord bij velen en de verpakkingssector vormt daarop geen uitzondering. Het basisconcept is dat alle fasen van een werkproces met elkaar verbonden moeten worden – van de ontvangst van de materialen, de opstelling van de opdracht, het drukken, de afwerking en de inspectie tot en met de verzending van de producten, zodat de volledige controle over elke schakel van de keten gewaarborgd is.

Ons white paper gaat over de diepere achtergronden en keuzes die gemaakt moeten worden met betrekking tot de gehele workflow bij 100% inspectiesystemen. DOWNLOAD JOUW GRATIS WHITE PAPER NU HIER

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.