+31 850 130 444 info@deltapak.nl

Rollen heffen en tillen nu gemakkelijk!

apr 19, 2019

Rollen heffen en tillen nu gemakkelijk!

apr 19, 2019

Met als optie een integreert camera systeem

Hier introduceren wij ons model heffer ABL, met handmatige voortbeweging en elektrisch heffen. Het is een multifunctionele heffer die kan worden uitgerust met op maat gemaakte hefgereedschappen al naar gelang de behoeften van de gebruiker. De versie met een spil expandeert in de kern en kan een rol van maximaal 250 kilogram over 90 graden kantelen.

De heffer is verbeterd met nieuwe accessoires die zorgen voor eenvoudige bediening en verhoogde veiligheid. De aandrijvingen zijn elektro-hydraulisch door middel van een mobiele drukknop en de vrijgave van de expansie-as vereist een tweehandige veiligheidscontrole.

De ABL wordt geleverd met een standaard spil van 3 inch, met een verwijderbare adapter waardoor verschillende kerndiameters kunnen worden gehanteerd. Na het horizontaal draaien, kan de rol op een machine geladen.

Om fysieke belasting voor de operator te vermijden, beweegt een hydraulische pusher de rol naar voren en schuift deze direct op de as van een machine. De spilsteunarm is handmatig instelbaar, zodat deze gecentreerd kan worden met de kern.

Het is mogelijk om een ​​camera op de tillift te installeren met een scherm waarop de operator de positie van de kern van de rol ten opzichte van de punt van de spil vanuit zijn positie kan bekijken. Dit maakt het werk een stuk gemakkelijker.

Deze opties zijn ook beschikbaar in alle modellen met elektrische aangedreven voortbeweging, die zijn uitgerust met een spindel met capaciteiten tot 800 kilogram. 

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.