+31 850 130 444 info@deltapak.nl

100% balanceer act bij inspectie

aug 28, 2019

100% balanceer act bij inspectie

aug 28, 2019

Het juiste 100% inspectiesysteem vinden: een evenwichtsoefening!

Het lijkt het erop dat steeds meer drukkerijen worstelen met een evenwichtsoefening om het juiste 100% inspectiesysteem te vinden dat het beste bij hen past.

Aan de ene kant zijn er al veel 100% inspectiesystemen in de markt geplaatst. Aan de andere kant zijn bedrijven nog steeds op zoek naar de perfecte oplossing. Aan de ene kant worden er veel fouten gedetecteerd en weggegooid voordat ze de klant kunnen bereiken, aan de andere kant worden er veel vermeende fouten weggegooid, die bij de perfecte detectie niet als fout zouden zijn aangemerkt.

Vaak hebben bedrijven daarom meerdere merken inspectiesystemen in bedrijf. De nieuwe beloftes van het andere systeem blijken vaak echter opnieuw niet te zijn waargemaakt.

Geen enkel drukkerijbedrijf wil waardevolle productietijd verspillen door een zeer geavanceerd systeem op te zetten dat door een IT-specialist moet worden beheerd. Daarom is een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface met intuïtieve functies vereist.

Met onze nieuwste generatie labelinspectiesystemen hebben we de juiste balans gevonden en alle door gebruikers aangedragen vereisten in één meesterwerk weten te combineren. Voor meer informatie over ons nieuwe FUTEC-labelinspectiesysteem kunt u ons bezoeken op label expo in Brussel van 24 tot 27 september (stand 11A20).

Daarnaast bieden we onze klanten de mogelijkheid om een ​​afspraak te maken voor een test met eigen monsters bij Futec Europe in Duisburg. Laat ons weten voor welke uitdagingen jij ons systeem wilt plaatsen.

 

Share This
Chat openen
1
Chat!
Scan de code
DELTAPAK Helpdesk
[NL] Hallo, mag ik, terwijl je wacht, alvast je naam, e-mail en het onderwerp van het bericht?
{ENG] Hello, please, let me have your name, e-mail and topic of this message, while you are waiting.
%d bloggers liken dit: