+31 (0)85 2736442 info@deltapak.nl

"Specialist in elektronisch besturen"

Selectra is sinds 1964 een fabrikant van high-tech elektronische componenten die deelprocessen in drukpersen  beheersen. Of het nu gaat om baanbesturing, viscositeitsregeling, registercontrole of baaninspectie, de eenvoud van de techniek en de nauwkeurigheid en snelheid van de systemen is fenomenaal. Niet voor niets mag Selectra een aantal gerenommeerde machinefabrikanten als OEM leverancier tot hun klanten rekenen.

Viscositeitsregeling

Een constante viscositeit zorgt voor een constante kleur en is daarom van belang. In plaats van steeds handmatig te meten en bij te vullen, kan dit proces geautomatiseerd worden. Dit is niet alleen sneller, maar ook veel gelijkmatiger en accurater.

In de automatische modus vergelijkt de viscositietsregeling de gemeten viscositeit met de geprogrammeerde waarde en voert indien noodzakelijk oplosmiddel toe. Als er onvoldoende verdunningsmiddel voorhanden is gaat er een een signaal af.

Meer viscositeit?

Baanbesturing

Een goede baanbesturing zorgt ervoor dat als een rol wordt opgewikkeld, dit zo gebeurt dat er rechte zijkanten ontstaan. De toegepaste PID algorithmes zorgen voor de hoogste nauwkeurigheid van de correcties, die real-time woden uitgevoerd.

De Seleguide 10K is precies en snel tegen zeer aanvaardbare kosten. Hoewel het merk nog niet zo bekend is, zijn de prestaties top en verdient het zeker een oriëntatie als er een behoefte ontstaat. Vraag gerust geheel vrijblijvend de specificaties aan.

Meer baanbesturing?