+31 (0)85 2736442 info@deltapak.nl

Magneet- & Drukcilinders

van Rotary Die Company

Sinds 1994 biedt Rotary Die Company (RDC) een breed programma aan roterende onderdelen voor de drukindustrie zoals magnetische stanscilinders, drukcilinders, lucht- en graveercilinders, tandwielen, stanscilinders en nog veel andere producten.

Dankzij jarenlange ervaring als producent van deze producten is de kwaliteit en precisie van de producten ongeëvenaard en heeft RDC een uitstekende reputatie opgebouwd.

RDC produceert niet alleen nieuwe cilinders, maar renoveert ook magnetische cilinders en slijpt stanscilinders die bot geworden zijn.

De technische medewerkers hebben eveneens jarenlange ervaring in het vak en zijn in staat u op een snelle manier technisch te ondersteunen.

Zijn te configureren naar elk van uw machines

Voorzien van extra sterke magneten zodat de flexibele plaat stevig aan de cilinder gehecht zit en zich niet verplaatst wanneer de machine in bedrijf is

De dragers van de cilinders en versleten cilinders kunnen snel vervangen worden zonder hoge kosten door de betrouwbare, veilige en weldoordachte constructie van de cilinder

Wilt u meer informatie ontvangen?