+31 (0)85 2736442 info@deltapak.nl

DE FABRIEK

In het najaar van 2018, Sumitomo Riko opende een gloednieuwe Europese fabriek in Turijn, Italië. Dit is waar de FleXolid water uitwasbaren flexo drukplaten worden geproduceerd.

Na vele jaren van ontwikkeling bereikten de platen een overweldigend succes in Japan en de regio Oost-Azië. Het is nu de tijd om deze revolutionaire technologie in Europa te introduceren.

Sumitomo Riko, opgericht in 1929, is een wereldwijd bedrijf met meer dan 25.000+ werknemers in de rubberindustrie. Producten worden geproduceerd voor de auto-, elektronica- en gezondheidszorgindustrie, en vele anderen.

In 2007 is de water uitwasbaren flexo drukplaat voor de grafische industrie geïntroduceerd. Met de wetenschap dat deze nieuwe technologie de industrie zou veroveren, zijn de platen verder ontwikkeld om geschikt te zijn voor alle soorten inkten.

De nieuwe technologie overtreft niet alleen verwachtingen in drukkwaliteit, dankzij Flat Dot Technologie, maar heeft ook de blootstelling en ontwikkelingstijd van de platen verbeterd.  En tenslotte zin de platen ook milieuvriendelijk.

water uitwasbare platen

FleXolid biedt water uitwasbaren platen dat voor een betere inktoverdracht zorgen. Dankzij een vlakke proces dot (Flat Dot Top technologie) gebeurt er minimale dot versterking en uiteindelijk worden uw afdrukken veel scherper.

Niet alleen verbetert de kwaliteit van uw afdrukken aanzienlijk, maar het plaat ontwikkeling proces is ook versnelt. En dit levert ook een snellere productie run.

Samen met het feit dat FleXolid platen milieuvriendelijk zijn – alleen kraanwater en afwasmiddel is nodig on ze uit te wassen – betekent dat deze platen ook kostenbesparend zijn voor uw bedrijf.

Flexolid biedt water uitwasbaren platen in verschillende maten en hardheden, geschikt voor alle soort inkten.

Ga voor meer informatie naar de website: flexolid.eu

Of stuur ons een aanvraag:

Aanvraag FleXolid Platen

Upload

Betere Kwaliteit

Zeer gecontroleerde puntvergroting door flat top dot technologie

Kortere Procestijd

Minder tijd nodig zonder destructieve oplosmiddelen in het proces

Een gezonder proces

Tijdens het ontwikkelproces geen schadelijke solvents nodig

Kortere Droogtijd

Meteen bruikbaar als platen droog zijn. Er is geen wachttijd

Eenvoudig zelf doen

Geen afhankelijkheid van derden. De kortst mogelijke productietijden

Milieuvriendelijker Proces

Er wordt alleen kraanwater en zeep voor het uitwassen gebruikt

Voordeliger

Dezelfde kwaliteit rechtstreeks vanaf de productieplant geleverd